Mijn Makelaar Bödeker Udema
Nieuw in ons aanbod
Openhuizendag 4 oktober 2014

Mijn Makelaar Bödeker Udema

Wij zijn al meer dan honderd jaar een vertrouwd adres in Winschoten en omgeving. Mijn Makelaar Bödeker Udema is gespecialiseerd in de aan- en verkoop onroerend goed, zowel woningen als onroerend goed voor de zakelijke markt. Ook verzorgen wij (gevalideerde) taxaties en kunt u bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheken.

De Mijn Makelaar kantoren moeten van goeden huize komen om onderdeel van de Mijn Makelaarsformule te mogen uitmaken. En dat doen ze dan ook. De aangesloten makelaars zijn stuk voor stuk sterke lokale spelers met een ondernemersmentaliteit en wortels in het gebied waarin zij actief zijn.

Alle Mijn Makelaar-vestigingen zijn aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn tevens vestiging van Mijn Hypotheek en Mijn Verzekering. Dit zijn volledig onafhankelijke, objectieve adviesbureaus op het gebied van hypothecaire leningen en assurantiën, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Op deze manier kunnen wij u een totaaladvies bieden wanneer het gaat om de aan- of verkoop van een woning.

Persoonlijk, deskundig en actief!
Dat is de kracht van Mijn Makelaar Bödeker Udema

Twitter
MM Bödeker Udema
PRIJS VERLAAGD! Eiberhorst 10 #Scheemda. Jonge 2/1-kap met #garage. Vrpr. NU: € 169.500,- kk. INFO: http://t.co/8LXpNSVrq1 #woningtekoop
MM Bödeker Udema
PRIJS VERLAAGD! Verbindingsweg 27 #Scheemda Ruim vrijst. #woonhuis met #garage en #berging. Vrpr. NU € 225.000,- INFO http://t.co/Rl8WOupJVd
Nieuws
16
09
Blok: kabinet komt mensen met restschulden tegemoet
Lees verder »
12
09
DTZ Zadelhoff: opmars beleggingen zorgvastgoed
Lees verder »
11
03
Een huis op het oog? Onze aankoopbegeleider helpt u
Lees verder »

Bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting

Contact met Mijn Makelaar Bödeker Udema

Bezoekadres Venne 104
9671 EW Winschoten
Telefoon: 0597 - 41 72 85
Fax: 0597 - 42 06 67
E-mailadres: bodeker-udema@mijnmakelaar.nl

Uw woning comfortabeller en energiezuiniger?
NVM Funda Mijn Hypotheek KijkMijnHuis Univé