Terug naar de resultaten
Te huur
Panderpad 2 in Gieten 9461 GZ

Panderpad 2

9461 GZ Gieten
Vraagprijs € 35,- p.m² p.j.
0592-26 48 54

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 720 m² In units vanaf 120 m²
Lees meer

Omschrijving

Panderpad 2, 9461 GZ Gieten Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Bloemakkers" zijn een aantal bedrijfsunits gebouwd en deze worden nu "Te Huur" aangeboden. Deze units zijn interessant voor zowel bedrijf als particulier! Het geheel is uitstekend onderhouden en er zijn voldoende...
Lees meer

Omschrijving

Panderpad 2, 9461 GZ Gieten

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Bloemakkers" zijn een aantal bedrijfsunits gebouwd en deze worden nu "Te Huur" aangeboden. Deze units zijn interessant voor zowel bedrijf als particulier! Het geheel is uitstekend onderhouden en er zijn voldoende parkeervoorzieningen.

De units worden aangeboden vanaf 120 m2.

De units zijn geheel geïsoleerd en voorzien van industriële vloeren, gas, water, riolering en elektra. Overige maatwerkvoorzieningen zijn uiteraard optioneel en bespreekbaar.

Verschillende bedrijven hier reeds gevestigd, waaronder een hovenier en een groothandel in hoofdzakelijk tuingereedschappen en aanverwanten.

Huurprijs vanaf € 35,- (excl. gas, water en electra / excl. BTW)

Een mooie locatie voor allerhande productie-, opslag of distributieactiviteiten.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), huurperiode in overleg en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 35,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 720 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 120 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
720 m²
In units vanaf
120 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.