Terug naar de resultaten
Onder optie
Rollen in Groningen 9734

rollen

9734 Groningen
Koopprijs € 113.688,- v.o.n.
050-3091175

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 400 m²
Lees meer

Omschrijving

Ruischerbrug Rollen: wonen en werken aan het water. Uw woning gelegen aan het vaarwater van het Damsterdiep en uw bedrijfsruimte gelegen aan het Eemskanaal. Een unieke locatie tussen de beide kanalen voor wonen en werken met in de direct omgeving veelzijdig winkelaanbod, onderwijsvoorzieningen en...
Lees meer

Omschrijving

Ruischerbrug Rollen: wonen en werken aan het water.

Uw woning gelegen aan het vaarwater van het Damsterdiep en uw bedrijfsruimte gelegen aan het Eemskanaal. Een unieke locatie tussen de beide kanalen voor wonen en werken met in de direct omgeving veelzijdig winkelaanbod, onderwijsvoorzieningen en recreatie. Op fietsafstand van het hart van de bruisende stad Groningen. Met de auto op ca. 2 kilometer afstand van de noordelijke ringweg met aansluitingen op de A7 Duitsland - Amsterdam en de A 28 Groningen - Zwolle en verder.

Een samenspel van rustig wonen en werken aan huis dat terugkomt in de architectuur van de woning en bedrijfsruimte. De woning en bedrijfsruimte mogen zijn geschakeld maar ook als twee afzonderlijke volumes worden opgezet.

De woningen worden gebouwd door VDM woningen. Uitgangspunt is een ruime woning met een hoge gootlijn met een inhoud van ca. 600m² en een woonoppervlakte van ca. 150m², maar u heeft heel veel mogelijkheden om uw eigen droomhuis op één van deze kavels te realiseren, wat zijn uw woonwensen?

De bedrijfsruimtes van maar liefst maximaal 400m²!

de kavels variëren van 1264m² tot en met 1877m²
Overdracht Status Onder optie Koopprijs € 113.688,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2015 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 1368 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Aan vaarwater, Woonomgeving Woonruimte Woonruimte mogelijk Nevenbestemming Bouwgrond, Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
400 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.