De kracht van Mijn Makelaar

Mijn Makelaar is een gedurfd maar ook heel succesvol concept. De afzonderlijke makelaars vormen dé bouwstenen van het concept van onze nationaal opererende makelaardij. De kracht van Mijn Makelaar is de kwaliteit en inzet van onze makelaarskantoren: persoonlijk, doeltreffend en actief. 
 

De lat ligt hoog

Mijn Makelaar valt en staat met de kwaliteit van de afzonderlijke kantoren. Daarom leggen wij de lat hoog voor onze individuele makelaardijen. Zij moeten van heel goede huize komen om Mijn Makelaar te mogen zijn. 
 

NVM makelaar

Elke Mijn Makelaar is NVM-makelaar. Dat geeft onze klanten de zekerheid van deskundigheid en betrouwbaarheid. Bijkomend voordeel is dat het woningaanbod van NVM makelaars het best vindbaar is op Funda.
 

Diepgeworteld in de regio

Alle Mijn Makelaars zijn sterk lokale spelers, met diepe wortels in hun eigen regio. met Ze weten wat mensen beweegt en wat er op de lokale en regionale woningmarkt speelt. Een goede, persoonlijke relatie met mensen vinden wij van groot belang. 
 

Kennis en expertise van het grotere geheel

Al onze lokale makelaars profiteren van de kennis en expertise van het groter geheel. Mijn Makelaar biedt full-service met een innovatief en compleet dienstenpakket. Dankzij de grote hoeveelheid specialistische knowhow binnen de landelijke Mijn Makelaar organisatie, hebben wij een antwoord op (bijna) elke vraag en een oplossing voor (bijna) elke uitdaging.