Kies voor de kwaliteit van de NVM makelaar

De zekerheid van deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat biedt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste brancheorganisatie voor makelaardij in Nederland. De NVM staat garant voor kwaliteit, daarom zijn alle kantoren van Mijn Makelaar aangesloten bij de NVM. En dat biedt grote voordelen voor u. 
 

Deskundigheid

Als NVM-makelaar zijn wij gegarandeerd deskundig. Wij kennen de lokale, regionale en nationale woningmarkt heel goed, zijn uitstekend opgeleid en houden onze kennis continu op peil. Met bouwkundig inzicht en verstand van juridische zaken rond vastgoed kunnen wij u adviseren over alle aspecten van aan- of verkoop. 
 

Betrouwbaarheid

Als NVM-makelaar zijn wij volledig onafhankelijk. Wij behartigen zonder uitzondering en gegarandeerd alleen de belangen van onze klanten. Wij treden niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Dit alles wordt gegarandeerd door de NVM-Erecode. 
 

Zekerheid

Ons NVM-lidmaatschap geeft u zekerheid op verschillende fronten. Zo hebben wij verplicht een verzekering voor beroepsaansprakelijkheid. Zo lopen wij geen financiële risico’s. Verder hebt u de zekerheid van de NVM afdeling Consumentenvoorlichting en NVM Geschillencommissie, mochten er ondanks al onze goede zorgen toch klachten of geschillen ontstaan. Met onze NVM Huisgarantie bent u verzekerd tegen verborgen gebreken aan uw woning.