Mijn Makelaar Organisatie

Mijn Makelaar is vele jaren een succesvolle makelaarsformule. De afzonderlijke makelaars vormen dé bouwstenen van onze nationaal opererende makelaardij. De kracht van Mijn Makelaar? Kwaliteit en inzet! Onze makelaars zijn allen: persoonlijk, doeltreffend en actief. 
 

De lat ligt hoog

Mijn Makelaar valt en staat met de kwaliteit van de afzonderlijke kantoren. Daarom leggen wij de lat hoog voor onze individuele makelaardijen. Zij komen stuk voor stuk van goede huize. 
 

NVM makelaar

Elke Mijn Makelaar is NVM-makelaar. Dat geeft u de zekerheid van deskundig en betrouwbaar advies. Ons woningaanbod is vanwege ons NVM  lidmaatschap het best vindbaar op woningsite nummer 1 Funda.
 

Diepgeworteld in de regio

Alle Mijn Makelaars zijn sterk lokaal betrokken. Ze kennen de lokale woningmarkt als geen ander en willen u graag beter leren kennen, want een goede persoonlijke relatie vinden wij van groot belang. 
 

Kennis en expertise van het grotere geheel

Onze makelaars profiteren van de kennis en expertise van de specialistische knowhow binnen de landelijke Mijn Makelaar organisatiede. Daarmee kunnen wij u een compleet dienstenpakket aanbieden.