Snel verkopen


Het gaat goed op de woningmarkt. Er staan genoeg huizen te koop en de snelheid van verkopen is aardig gestegen na de crisis. Toch is snel verkopen in veel gevallen geen verzelfsprekendheid. Daarom gaan onze makelaars gedegen en grondig te werk. Wij kennen de (lokale) woningmarkt, weten waar we mogelijke kopers kunnen vinden en wij zijn zeer ervaren in onderhandelen. 

Wij bieden u: 

1. De beste woningpresentatie

  • Professionele foto's 
  • Luxe fullcolour brochures
  • 2D en 3D plattegronden van uw woning
  • Optioneel: Video en 360-graden foto’s

 2. Marketingplan op maat

U ontvangt altijd op voorhand een verkoopstrategie op maat. Wij gaan namelijk voor het beste resultaat.

3. Aankleding van uw woning

Een huis moet ‘goed voelen’ en sfeer ademen. En dat zit vaak in details. Wij zijn professionals en adviseren u actief over  wat het beste is voor uw woning.

4. Verkopen voordat de woning te koop staat

‘ Wat? Is jullie huis verkocht? Hoe kan dat? Ik heb helemaal geen Te Koopbord gezien.’ Die reactie hebben al vele van onze klanten gekregen. Hoe dat kan? Omdat wij met regelmaat al woningen verkopen nog voordat ze officieel te koop zijn gezet. Dat is de kracht van Mijn Makelaar.

Wij kennen veel mensen die een woning zoeken en weten wat zij wensen. Deze kennis gebruiken wij voor het leggen van verbindingen. Wij benaderen die mensen actief en dat levert veel bezichtigingen en verkopen op.

5. Presentatie op nieuwe media

Wij hebben vele volgers op onze Facebook- en Twitteraccounts. Elke nieuwe woning plaatsen wij op Social Media om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

6. De mooiste etalage

Wij zetten uw woning in de  spotlights. Letterlijk. Met uw eigen verlichte presentatie in onze etalages staat uw huis prachtig in de schijnwerpers. Alles voor een optimaal effect.

7. NVM Open Huizenroute

Ons advies: doe altijd mee aan de NVM Open Huizenroute. Want deze Open Huizen Dag is een doorslaand succes, vooral vanwege de vrijblijvendheid van bezichtigingen . Wij bellen iedereen altijd na voor een vervolgafspraak. En hebben nieuwe woningzoekenden geen belangstelling voor de woning die zij bezochten, dan laten wij ze graag andere opties zien. Vanzelfsprekend ook uw woning. 

8. Het mooiste bord

Onze borden zien er fris en vrolijk uit en door de kleuren vallen ze goed op.