VerzekeringenWoonverzekeringen. Voor velen geen dagelijkse bezigheid. Niettemin nuttig en omisbaar. Wij brengen u hiervoor graag in contact met de assurantieadviseur van Univé. Want de roots van Mijn Makelaar liggen binnen Univé. Samen bieden wij u graag complete dienstverlening. En omdat wij graag samenwerken, bieden wij soms aantrekkelijke voordelen. En daar plukt ú de vruchten van!

 

Waarom Univé, hierom:

- Geen winstoogmerk
Univé is een coöperatieve verzekeraar en heeft daarmee een unieke positie in de wereld van verzekeringsmaatschappijen. De verzekerden zijn als leden samen de eigenaar van Univé. Uitgangspunt is dat de leden profiteren van positieve resultaten  in de vorm van winstuitkeringen en premiekortingen.
 
- Persoonlijk
Bij Univé staat de mens centraal en niet het streven naar winst. Daarom wil Univé met al haar informatie en adviezen uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid. Verder ontplooit en ondersteunt Univé activiteiten die voor leden, medewerkers en hun omgeving die leven en werken aangenamer en veiliger maken.

- Dichtbij
Univé is altijd dichtbij. De verzekeraar onderhoudt met alle leden een persoonlijke band. Ook is Univé altijd en overal uitstekend bereikbaar.
 
Interesse in de woonverzekeringen van Univé, neem dan contact op met één van onze Mijn Makelaars of vul het contactformulier in.