Verzekeren via onze partner Univé

Wilt u een inboedelverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering? Dan brengen wij u graag in contact met de assurantieadviseur van Univé. Want de roots van Mijn Makelaar liggen binnen Univé. Samen bieden wij u graag complete dienstverlening. En omdat wij graag samenwerken, bieden wij soms aantrekkelijke voordelen. En daar plukt ú de vruchten van!
 

Soorten verzekeringen voor uw woning

Univé biedt verschillende soorten verzekeringen voor uw woning
   

Waarom univé?

Wij adviseren u om voor al uw verzekeringen te kiezen voor Univé. En daar hebben wij goede redenen voor. Want verzekerd zijn bij Univé biedt u vele voordelen. 

- Geen winstoogmerk
Univé heeft geen winstoogmerk. De verzekeraar is een coöperatieve vereniging en heeft daarmee een unieke positie in de wereld van verzekeringsmaatschappijen. De verzekerden zijn als leden samen de eigenaar van Univé. Uitgangspunt is dat de leden profiteren van positieve resultaten  in de vorm van winstuitkeringen en premiekortingen.
 
- Persoonlijk
Bij Univé staat de mens centraal en niet het streven naar winst. Daarom wil Univé met al haar informatie en adviezen uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid. Verder ontplooit en ondersteunt Univé activiteiten die voor leden, medewerkers en hun omgeving die leven en werken aangenamer en veiliger maken.

- Dichtbij
Univé is altijd dichtbij. De verzekeraar onderhoudt met alle leden een persoonlijke band. Ook is Univé altijd en overal uitstekend bereikbaar.
 
Dit alles maakt lid zijn van Univé meer dan de moeite waard!