HypothekenVoor een gedegen en volledig onafhankelijk  hypotheekadvies hebben wij de samenwerking gezocht met diverse vakspecialisten. Wilt u een huis kopen, dan leggen zij graag een betrouwbaar fundament voor uw financieel stabiele toekomst. Zij zorgen er ook voor dat de voorwaarden voor u zo gunstig mogelijk zijn.  
 

Inzicht in uw financiële situatie
Inzicht in uw financiële situatie voor de lange termijn is een van de uitgangspunten voor ons hypotheekadvies. Wij helpen u graag om de juiste keuze te kunnen maken. Transparantie is daarbij ons uitgangspunt, zodat u exact weet wat de consequenties van uw beslissing zijn. Vragen die wij voor u kunnen beantwoorden zijn onder meer:

•    Wat houdt een bepaalde hypotheekvorm precies in? 
•    Way is het verschil tussen annuïteiten en een lineaire hypotheek?
•    Welke hypotheekvorm past bij mijn persoonlijke situatie? 
•    Wat gebeurt er als ik overstap naar een andere hypotheek? 
•    Welke rentevast-looptijden zijn er?
•    Hoe zit het nou precies met de hypotheekrenteaftrek?

Onafhankelijke deskundigen
De hypotheekadviseurs van Mijn Hypotheek zijn onafhankelijke deskundigen. Wij kennen alle geldverstrekkers en adviseren gericht over alle hypotheekvormen. Voor ons maakt het absoluut geen verschil voor welke aanbieder of vorm u kiest, daarom kunnen wij u onbevangen het beste advies geven. 


De adviseurs van Mijn Hypotheek spreken de taal van de hypotheekverstrekkers en behartigen alleen úw belangen. Wij kennen de onderhandelingsruimte en weten wat wij voor u uit het vuur kunnen slepen qua rente en voorwaarden.